Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Virtuves remonts
Publicēts 11. novembrī, 2011.
Pavisam nesen noslēdzās šī gada epopeja ar virtuves remontu, kas ilga labus 8 mēnešus. Viss ir smuks, jauns un lietošanas kārtībā (nu, vēl tikai trūkst pēdējā akcenta – divu antracīta krāsas taburešu). Prieks uzturēties un gatavot jaunajā telpā. Bet tiem, kas briest virtuves remontam, padalīsimies ar savu pieredzi, ieteikumiem un idejām.

 Virtuves elementi, ar kuriem lepojamies

Pirmkārt, tas ir palodzes galds, kas būtiski ietaupīja telpu. Patiesi priecājos, ka šī mana ideja tika īstenota dzīvē. Turklāt tam ir sulīgi salāt zaļš tonis, kas piešķir virtuvei zināmu svaigumu. Tagad varam baudīt rīta kafiju, skatoties pa logu un priecājoties par rudenīgi dzeltensarkanīgajām kļavu lapām, kas vēl spītīgi turas koku zaros.

Otrkārt, roku darinātas akmens mozaīkflīzes, kuras pasūtījām no Itālijas. Neregulārie mazie kvadrātiņi (pamīšus glancēti un matēti) piešķir virtuvei īpašu šarmu. Ne mirkli nenožēlojam, ka izlēmām „par” šim pirkumam, kaut arī tas bija otrs dārgākais aiz pašas virtuves mēbeles. Bija nepieciešami vismaz 3m2.

Treškārt, iegādājām vienkāršu zaļgana stikla virtuves lampu, taču „rozīne” tajā ir milzīgas balti matētas ekonomiskās spuldzes – bumbas iegriešana. Kopskats diezgan amizants un oriģināls.

Ieteikumi:

  • Neskatoties uz glancēto žurnālu ieteikumiem, svarīgi arī paļauties uz savu intuīciju un galvenais pēc kā vadīties ir sajūta „tā ir mana virtuve un es tajā jūtos labi”.
  • Netaupīt uz sadzīves tehnikas, jo tas ar gadiem atmaksāsies. Pārliecinājāmies par to, lietojot Bosh veļasmašīnu jau devīto gadu un tpū-tpū viss vislabākajā kārtībā.
  • Nebaidīties īstenot savas idejas, vai arī noskatītās no citu tīmekļa vietnēm. Starp citu Krievijas (Eiropā nav tādu mazu šablonvirtuvju, latvieši atkal tur sveci zem pūra) interneta resursos ir ļoti daudz daudzdzīvokļu māju virtuvju fotogrāfiju, no kurām var smelties idejas virtuves pārveidošanai.

Vairāk par procesu un gūtām atziņām - http://www.iinuu.lv/lv/dzivespriekam/idejas-majai/virtuves-remonts


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: